free stats

چرا قیمت گوشت قرمز تا به بازار برسد دو برابر می‌شود

da86d8b1d8a7 d982db8cd985d8aa daafd988d8b4d8aa d982d8b1d985d8b2 d8aad8a7 d8a8d987 d8a8d8a7d8b2d8a7d8b1 d8a8d8b1d8b3d8af d8afd988 d8a8 680516ab0365a به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت گوسفند زنده به حدود کیلویی ۳۰۰ هزار تومان می‌رسد و مصرف‌کننده در تهران گوشت را به طور متوسط با قیمت ۶۳۰ هزار تومان خریداری می‌کند. قیمت گوشت گوساله هم در حالی کیلویی ۳۹۰ هزار تومان است که دام زنده بیشتر از ۱۹۷ هزار تومان مشتری ندارد. این یعنی قیمت گوشت از تولیدکننده تا مصرف‌کننده، در بدترین حالت ۱۰۰ درصد افزایش پیدا می‌کند. چه چیزی عامل این شلختگی است و بازیگران بازار دام زنده چه کسانی هستند؟

درحال انتقال به خبر..