متخصص طب ایرانی با اشاره به فرا رسیدن ۳۱ فروردین، روز ملی گندم و نان گفت: از دیدگاه طب سنتی، نان سالم باید ویژگیهای خاصی داشته باشد تا به حفظ تندرستی کمک کند.باشگاه خبرنگاران جوان – محدثه کمالی عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه نان به عنوان یکی از اصلیترین منابع غذایی در فرهنگ ایرانی با اهمیت ویژهای است، خاطرنشان کرد: بهتر است نان از آرد کامل و سبوسدار تهیه شود. سبوس گندم، لایه بیرونی و سخت دانه گندم است و نان باید از آرد کامل تهیه شود که شامل تمام اجزای دانه گندم باشد و این نوع آرد سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است.