free stats

ویژگی‌های نان سالم از دیدگاه طب ایرانی

d988db8cda98daafdb8cd987d8a7db8c d986d8a7d986 d8b3d8a7d984d985 d8a7d8b2 d8afdb8cd8afdaafd8a7d987 d8b7d8a8 d8a7db8cd8b1d8a7d986 68051be72b4c7 متخصص طب ایرانی با اشاره به فرا رسیدن ۳۱ فروردین، روز ملی گندم و نان گفت: از دیدگاه طب سنتی، نان سالم باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد تا به حفظ تندرستی کمک کند.باشگاه خبرنگاران جوان – محدثه کمالی عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه نان به عنوان یکی از اصلی‌ترین منابع غذایی در فرهنگ ایرانی با اهمیت ویژه‌ای است، خاطرنشان کرد: بهتر است نان از آرد کامل و سبوس‌دار تهیه شود. سبوس گندم، لایه بیرونی و سخت دانه گندم است و نان باید از آرد کامل تهیه شود که شامل تمام اجزای دانه گندم باشد و این نوع آرد سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

درحال انتقال به خبر..