free stats

هدررفت ۳۰ درصدی گندم در کشور؛ چالشی بزرگ برای امنیت غذایی

d987d8afd8b1d8b1d981d8aa dbb3dbb0 d8afd8b1d8b5d8afdb8c daafd986d8afd985 d8afd8b1 daa9d8b4d988d8b1d89b da86d8a7d984d8b4db8c d8a8d8b2d8b1 68052308c93c5 رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد که ۳۰ درصد از گندم تولیدی کشور، از مرحله برداشت تا مصرف، هدر می‌رود.باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سارا بابایی – همایش گندم و نان که به مناسبت روز ملی گندم و نان برگزار شد، سید عماد شاهرخی رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، درباره وضعیت مصرف گندم در کشور صحبت کرد و گفت: با وجود اینکه ایران تنها یک درصد از جمعیت جهان را دارد، اما ۲.۵ درصد از تولید گندم دنیا را به خود اختصاص داده است. 

درحال انتقال به خبر..