free stats

برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید آرسنیک بیش‌تری دارد

d8a8d8b1d986d8ac d982d987d988d987 d8a7db8c d986d8b3d8a8d8aa d8a8d987 d8a8d8b1d986d8ac d8b3d981db8cd8af d8a2d8b1d8b3d986db8cdaa9 d8a8db8c 680c80de5f47a متخصصان تغذیه در آمریکا با انجام آزمایش‌هایی روی نمونه‌های مختلف برنج دریافتند که برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن پوسته بیرونی، نسبت به برنج سفید، ۲۴ درصد آرسنیک و ۴۰ درصد آرسنیک غیرآلی‌ بیش‌تر دارد.
به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، برنج قهوه‌ای معمولا آرسنیک بیشتری در خود نگه می‌دارد، زیرا این ماده سمی بیشتر در پوسته بیرونی دانه برنج انباشته می‌شود؛ لایه‌هایی که در برنج سفید طی فرایند آماده‌سازی حذف می‌شوند، اما در برنج قهوه‌ای باقی می‌مانند. این بدان معناست که اگرچه برنج قهوه‌ای فیبر و مواد مغذی بیشتری دارد، در عین حال مقدار بیشتری آرسنیک نیز وارد بدن می‌کند….

درحال انتقال به خبر..