free stats

علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن

d8b9d984d8aa d8aad8b1daa9 d8aed988d8b1d8afd986 daa9d8a8d8a7d8a8 daa9d988d8a8db8cd8afd987 d988 d8b1d8a7d987d987d8a7db8c d8acd984 6810a01d1c882 آیا تا به حال برایتان پیش آمده که هنگام کباب کردن کوبیده، سطح آن ترک بخورد و ظاهر زیبایی نداشته باشد؟ این مشکل نه تنها روی ظاهر کباب تاثیر می‌گذارد، بلکه ممکن است طعم آن را نیز تحت تاثیر قرار دهد. یکی از دلایل اصلی ترک خوردن کباب کوبیده، نگرفتن آب پیاز به طور کامل است. پیاز رنده شده به گوشت چسبندگی می‌دهد و از ترک خوردن آن جلوگیری می‌کند، اما اگر آب آن کاملا گرفته نشود، این خاصیت از بین می‌رود. برای جلوگیری از این اتفاق حتما آب پیاز را به خوبی بگیرید و فقط تفاله آن را به مایه کباب اضافه کنید.

درحال انتقال به خبر..