free stats

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با طعمی بی نظیر و متفاوت

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8ba d8aad8b1d8b4 daafdb8cd984d8a7d986db8c d8a8d8a7 d8b7d8b9d985db8c d8a8db8c d986d8b8db8cd8b1 6812e00a36a4a مرغ ترش یک غذای خوش‌طعم از استان‌های شمالی ایران یعنی گیلان و مازندران است که در هر منطقه به سبک و سیاق متفاوت پخت می شود. امروز قصد داریم آموزش این غذا را به روش برخی از مناطق گیلان به شما آموزش دهیم. برخی مناطق در گیلان در پخت مرغ ترش معمولا از لپه و گردو استفاده نمی کنند و برخی هم داخل مرغ ترش تخم مرغ نمی زنند. بنابراین استفاده از لپه، گردو و تخم مرغ بسته به مزاج و سلیقه شما کاملا اختیاری است و می توانید هر ۳ یا حذف یا اضافه کنید. در آموزش زیر گردو حذف شده است چرا که ممکن است در دسترس همه به لحاظ اقتصادی نباشد. در تهیه مرغ ترش اگر سبزی تازه خالواش پیدا نکردید می توانید از خشک آن استفاده کنید البته در بازار تره بار تجریش می توانید سبزی تازه خالواش را پیدا کنید به ویژه در فصل بهار.

درحال انتقال به خبر..