free stats

سقف انتقال پول در سامانه ساتنا و پل به چه صورت است؟

اقتصاد 100- بانک مرکزی با تغییر سقف و کف انتقال وجه در سامانه‌های ساتنا، پایا و پل، مبالغ جدید را بر اساس مصوبات کمیسیون ابزارهای پرداخت و تسویه اعلام کرد. این تغییرات به منظور ارتقای خدمات بانکی به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در تازه‌ترین بخشنامه خود به شماره ۰۴/۳۵۵۰۴، تغییرات جدیدی را در مورد سقف انتقال پول در سامانه‌های مختلف بانکی از جمله ساتنا، پایا و پل اعلام کرده است. این تغییرات از تاریخ اول خرداد ۱۴۰۴ اجرایی خواهند شد و شامل موارد زیر هستند:

تغییرات اعمال شده در محدودیت مبلغ سامانه‌های بانکی
افزایش کف مبلغ دستور پرداخت‌های بین مشتری در سامانه ساتنا از ۵۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان.

افزایش سقف دستور پرداخت‌های سامانه پایا از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان در هر دستور پرداخت.

افزایش سقف روزانه دستور پرداخت‌های سامانه پل به شرح زیر:

برای تراکنش‌های غیرحضوری، از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان.

برای تراکنش‌های حضوری، از ۱۵ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان.

تعیین سقف حداکثر تعداد دستور پرداخت قابل دریافت هر شخص ذی‌نفع در سامانه پل به تعداد پنج دستور پرداخت در روز.

جزئیات مهم درباره تغییرات سامانه‌ها

بانک‌ها موظفند با رعایت کامل مفاد «دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» و قوانین مربوط به مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم، خدمات جدید را ارائه دهند. همچنین، اطلاع‌رسانی دقیق این تغییرات به مشتریان از اهمیت بالایی برخوردار است.
نام سامانه کف یا سقف مبلغ جدید نوع تراکنش ساتنا کف مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان بین مشتری پایا سقف مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان هر دستور پرداخت پل (غیرحضوری) سقف مبلغ ۵۰ میلیون تومان روزانه پل (حضوری) سقف مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان روزانه پل ۵ دستور پرداخت در روز حداکثر تعداد

توضیح درباره سامانه «پل»

سامانه پل، ابزار پرداخت لحظه‌ای است که امکان جابه‌جایی مبالغ به صورت آنی و با امنیت بالا را فراهم می‌کند. این سامانه بر اساس شماره شبا عمل کرده و محدودیت زمانی در عملکرد آن وجود ندارد و همه‌ وقت فعال است.

درحال انتقال به خبر..