میانگین غلظت نیترات در هندوانههای ایران کمتر از ۱۰ میلیگرم بر کیلو گرم است

۰۸:۲۷ – ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ باشگاه خبرنگاران جوان – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی حسین اصغری مدیرکل دفتر سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه حد مجاز باقیمانده نیترات در هندوانه در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلیگرم در کیلوگرم است، افزود: هندوانه اینکه نشان میدهند مشخص نیست از ایران رفته باشد که این موضوع خود مورد سوال است.
وی افزود: روسیه به دلیل عدم تولید کافی از کشورهای مختلفی هندوانه وارد میکند ضمن آنکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن، اگر چه دستگاه مورد استفاده هم اصلا دقیق نیست.
اصغری ادامه داد: بر اساس مطالعهای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانههای تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلیگرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونهبرداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استانهای اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.
▸ بازار سرمایه برای تثبیت روند صعودی به ورود جریان جدیتر پول حقیقی نیاز دارد
▸ انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از صدور بیانیه توسط قوا به هنگام بروز حوادث | به جای این کار، بنیان های امنیتی را تقویت کنید
▸ حضور غیرمنتظره خاتمی در اکران یک فیلم
▸ پاکستان هند را مسئول انفجار خودرویی نظامی با ۷ کشته دانست