برداشت نوبرانههای سرخ در جویبار

۰۹:۲۵ – ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده – عبدالله رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه کشاورزان شهرستان جویبار در استان مازندران، همچنان در حال برداشت توت فرنگی خود از سطح بیش از ۳۰۰ هکتار از مزارع خود میباشند، گفت: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، ۳۵۰۰ تن محصول برداشت و به ۱۰ استان کشور ارسال شود.
او افزود: کشاورزان جویباری به روش سنتی و با استفاده از نایلون نسبت به پیش رس کردن محصول توت فرنگی اقدام نمودهاند و از اسفند ماه برداشت این محصول را آغاز نمودهاند.
رحیمی با اشاره به افزایش سطح زیر کشت توتفرنگی از ۲۷۰ هکتار در سال گذشته به بیش از ۳۰۰ هکتار در سال جاری، گفت: کشت توتفرنگی در جویبار به صورت ۱۰۰ درصد گلخانهای انجام میشود و این شهرستان به قطب تولید این محصول در استان تبدیل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار با بیان اینکه ۵۱۸ بهرهبردار در زمینه کشت توتفرنگی در این شهرستان فعالیت میکنند، افزود: برداشت توتفرنگی در جویبار از ۲۰ اسفندماه آغاز شده و تا اواسط خرداد ادامه دارد. وی خاطرنشان کرد که کشاورزان با استفاده از روشهای به زراعی و عرضه زودتر از موعد محصول به بازار به عنوان نوبرانه، میتوانند از نظر اقتصادی عایدی بیشتری کسب نمایند.