بازدید مدیران شبکه نسیم از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

۰۹:۵۴ – ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
باشگاه خبرنگاران جوان – نشست مشترک پارک علم و فناوری داشگاه تهران و شبکه نسیم با هدف بررسی تخصصی زمینههای همکاری مشترک میان دو مجموعه و در راستای ایفای نقش حرفهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور برنامهریزی ۱۶ اردیبهشت برگزار شد.
در جریان این نشست مشترک مدیران شبکه نسیم و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، درخصوص ضرورت و چگونگی همکاری به گفتوگو پرداختند و از اتاق رسانه پارک علم و فناوری، مرکز توسعه کسب و کار صنعت ۴ و شرکت خلق ثروت سرزمین پارسه بازدید کردند.
دکتر سید محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم در این نشست با اشاره به شعار سال و اهمیت سرمایه گذاری در تولید گفت: این موضوع که چگونه بتوانیم جامعه را به سمت سرمایه گذاری در تولید سوق دهیم به عنوان یک وظیفه برای ما مطرح است.
خوشرو در ادامه با بیان اینکه ماموریت اصلی شبکه نسیم سرگرمی است؛ خاطر نشان کرد: این حوزه فرصت خوبی برای جریان سازی در حیطه سرمایه گذاری در تولید است و میتوانیم مفاهیم و گزارهها را با شیوههای متنوع به جامعه منتقل کنیم.
خوشرو ناامیدی پمپاژ شده در جامعه را نگران کننده دانست و گفت: بخش عظیمی از این ناامیدی کاذب است و با آگاهی بخشی جامعه از دستاوردهای علمی و فناورانه کشور و اهمیت سرمایه گذاری در تولید که نتایج اخلاقی، انسانی و اقتصادی بسیاری به دنبال دارد، میتوانیم گامهای موثری را در پیشرفت کشور برداریم.
دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، ضمن تبریک و گرامیداشت دهه کرامت، با اشاره به جایگاه این پارک به عنوان اولین و قدیمیترین پارک علم و فناوری دانشگاهی کشور گفت: درحال حاضر نزدیک به ۵۰ پارک علم و فناوری در سراسر کشور وجود دارد که به سه دسته پارکهای علم و فناوری دانشگاهی، پارکهای علم و فناوری استانی و پارکهای علم و فناوری دستگاهی تقسیم شده که پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اولین و قدیمیترین پارک دانشگاهی و شهری کشور محسوب میشود.
دکتر اسدی با اشاره به سیر تحول دانشگاهها خاطر نشان کرد: در نسلهای اول و دوم دانشگاهها، آموزش و پژوهش مورد تاکید بود، اما در نسل دانشگاههای کارآفرین و پس از آن، باید تلاش کنیم تا فناوری و نوآوری را نیز در کنار آموزش و پژوهش داشته باشیم که پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق شده است تا بیشترین درصد شرکتهای دانش بنیان را مورد حمایت قرار دهد.
استاد دانشگاه تهران ضمن معرفی ظرفیتهای دانشگاه و پارک علم و فناوری توضیح داد: نزدیکی به دانشکدههای کارآفرینی، علوم ورزشی و تندرستی، مطالعات جهان، زبانها، فنی، علوم و فناوریهای نوین و؛ و همچنین نزدیکی به خوابگاههای دانشجویی، ظرفیت گستردهای از استعدادها و سرمایه انسانی را فراهم میآورد، همچنین ارتباط با اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران نیز فرصتی است تا با ایجاد تعاملات موثر دو طرفه میان دانشگاه و صنعت، در راستای رفع نیازهای علمی و فناورانه صنعت گام برداریم.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تاکید بر اهمیت ارتباطات رسانهای افزود: با ایجاد مرکز ترویج و توسعه کسب وکار برآنیم تا فناوری و نوآوری را در سطح دانشگاه گسترش دهیم با این وجود ضروری است تا با ایجاد ارتباطات رسانهای گسترده، این موضوع در سطح شهر و کشور اشاعه یابد.
دکتر اسدی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت جهاد تبیین تصریح کرد: کارهای ارزشمندی توسط فناوران و متخصصان ایرانی انجام شده است و ضروری است تا جامعه از آن آگاه شوند و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان دبیرخانه “شورای سردبیری پارکهای علم و فناوری کشور” موظف است تا این موضوع را به بهترین شیوه اجرایی کند.
وی در ادامه افزود: با بهرهمندی از ظرفیتهای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و شبکه نسیم، امیدواریم بتوانیم گامهای موثری را در جهاد تبیین، آگاهی بخشی و تزریق امید به جامعه برداریم.
این نشست با حضور دکتر سید محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم، مصطفی آجرلو مدیر طرح و برنامه ریزی شبکه نسیم، جعفر صرامی مدیر تولید فنی شبکه نسیم، علی رحیمی مدیر تامین برنامه شبکه نسیم، دکتر علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مهندس محمد حسین خانی رییس حوزه ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مهندس میثم یوسفی رییس مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مهندس مرضیه خانزاده مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
▸ استادیوم جدید چلسی: محل ساخت باشگاه آبیها اعلام شد!
▸ افعی تهران دستگیر شد
▸ خرید آرد از سامانه مجدد متوقف شد
▸ دلارپاشی کشور همسایه به ایران/ تهدید یا فرصت؟