غلظت نیترات در هندوانه ایرانی کمتر از ۱۰ میلی گرم است

۱۰:۱۱ – ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ باشگاه خبرنگاران جوان – حسین اصغری با اشاره به اینکه سختگیرانهترین استانداردهای جهانی باقیمانده نیترات در روسیه انجام میشود، اظهار داشت: محصولات کشاورزی ایران هم این استانداردها را رعایت میکنند و به همین دلیل روسیه یکی از اصلیترین مقاصد صادراتی سبزی و صیفی ایرانی از جمله هندوانه است.
وی افزود: بر اساس مطالعهای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانههای تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلیگرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونهبرداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استانهای اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.
در روزهای گذشته ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن، فردی که با گذاشتن یک نمایشگر الکترونیکی روی هندوانه، به اصطلاح آزمایش انجام میداد، با تبلیغ برای هندوانه داغستان ادعا میکرد میزان نیترات در هندوانه ایرانی چندین برابر حد مجاز است.
اصغری در این باره گفت: معلوم نیست آن هندوانه ایرانی باشد، ضمن اینکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن و علاوه بر این دستگاه مورد استفاده هم اصلا دقیق نیست.
▸ تسلیم شدن در جنگ تجاری مقابل آمریکا، تنها اشتهای آنها را بیشتر میکند
▸ بمب خبری برای بازنشستگان کشوری! رقم نهایی بیمه تکمیلی + مهلت ثبتنام
▸ کرایه حمل و نقل عمومی در تهران از فردا گران میشود
▸ آخرین بازمانده نسل طلایی پرسپولیسی ها در آستانه خروج؟ / کاپیتانی که رفتنش هنوز باورپذیر نیست!