free stats

نشانه نورانیت شهدا، ولایت‌مداری و ولایت‌محور بودن آنان بود

۱۴:۵۲ – ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ باشگاه خبرنگاران جوان – آیین افتتاح فاز دوم و کلنگ‌زنی فاز سوم پروژه ملی موزه دفاع مقدس و همچنین رونمایی از تندیس تمام قد امیر سرلشکر ظهیرنژاد با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش برگزار شد.
در این مراسم امیر سرتیپ ناصر آراسته رئیس هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، امیر سرتیپ محمد محمودی معاون اجرایی ارتش، امیر سرتیپ سید حسام هاشمی جانشین هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، امیر سرتیپ نبی سهرابی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران در مدیریت حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش حضور داشتند.
همچنین در این مراسم با توجه به فرا رسیدن عملیات آزادسازی خرمشهر، از دیوارنگاره نقشه عملیات بیت‌المقدس و سامانه شهدا نزاجا رونمایی شد.
رونمایی از کتاب‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش در آستانه ایام گرامیداشت سوم خرداد، سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر با عنوان فاتحان راه پیروزی، آماد در راه پیروزی، سنگر‌های موازی، مثل هیچ‌کس نبود، دلیران دره درّاو، تاریخ دفاع مقدس – نیروی زمینی ارتش در آینه فرماندهان و مجموعه خاطرات شیرین از دیگر بخش‌های این مراسم بود.
در ادامه این مراسم، از تندیس تمام‌قد امیر سرلشکر قاسمعلی ظهیرنژاد از فرماندهان ارتش در دفاع مقدس است که در کارنامه عملیاتی خود فرمانده لشکر ۶۴ پیاده ارومیه، فرمانده ژاندارمری، فرمانده نیروی زمینی ارتش، رئیس ستاد مشترک ارتش، نماینده ولی‌فقیه در شورای عالی دفاع ملی و رئیس گروه مشاوران نظامی فرمانده کل نیرو‌های مسلح رونمایی شد.
در ادامه این مراسم، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ظهیرنژاد از فرماندهان مؤثر در آغاز دفاع مقدس است. به ویژه در زمانی که دشمن حمله‌ای گسترده و فراگیر علیه مرز‌های ما انجام داد و او در آن مقطع فرماندهی را پذیرفت. در ابتدا، درگیری با ضد انقلاب و سپس در منطقه پل کرخه، آرایش دفاعی و در عین حال تهاجمی را ساماندهی کرد. این اقدام با استفاده از یگان‌های خوزستان و لشکر ۹۲ صورت گرفت که مانع پیشروی واقعی ارتش عراق و عبور از رودخانه کرخه شد.
وی اضافه کرد: این اقدام به عنوان یک یادگار ماندگار در دفاع مقدس باقی مانده است. اخلاق نیک، وفاداری به انقلاب و ولایت‌مداری از بهترین خصلت‌های او بود. واقعاً می‌توان گفت که رکن رکین این مرد بزرگ، ولایتمداری و پایبندی به انضباط خاص نظامی بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: ما در گرامیداشت یاد شهدای عزیزمان، وقتی به آسمان کشورمان نگاه می‌کنیم در واقع به ۴۸ هزار ستاره نگاه می‌کنیم که یادآور این نکته مهم هستند که نباید راه شهدا را گم کنیم. با نگریستن به آسمان نیروی زمینی و ۴۶ هزار ستاره درخشان آن، باید راه ولایت‌مداری را فراموش نکنیم.
امیر سرتیپ حیدری گفت: به خاطر داشته باشیم که نخستین صفت بارز و نشانه نورانیت شهدا، ولایت‌مداری و ولایت‌محور بودن آنان بود، همان ویژگی که باعث شد از ابتدای انقلاب، امامِ خود را تنها نگذارند.
وی با بیان این که امروز، به اذن خداوند متعال و با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب، پرچم را از دستان شهدا گرفته‌ایم، گفت: نسبت به پرچمی که از دستان شهدا گرفته‌ایم باید تعهد داشته باشیم و در رکاب ولایت، آن را بر دوش بکشیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: همواره باید به یاد داشته باشیم که باید پا جای پای شهدا بگذاریم و با یاد و اقتدا به آنان، امام و رهبر خود را در هیچ شرایطی تنها نگذاریم.
در ادامه این مراسم، سرهنگ «محسن صادق‌نیا» مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش گفت: مدیریت حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نزاجا در ایفای نقش زینب‌گونه خود در روایت معارف و حقایق هشت سال دفاع مقدس، رسالت خود را بر این قرار داده است تا با هدایت افسران، درجه‌داران و سربازان جنگ نرم در سطح نیروی زمینی ارتش و فراتر از مرز‌های ارتش و میهن اسلامی، با به‌کارگیری قدرت علم و ادبیات و استفاده از سلاح قلم و هنر، پنجه در پنجه دشمنان قسم‌خورده اسلام، انقلاب و ولایت بگذارد و با مبازه تن به تن در فضای سایبر با رویکرد حقیقی و مجازی به معنای واقعی کلمه به کابوسی برای دشمنان داخلی و خارجی و تحریف‌کنندگان تاریخ جنگ تحمیلی و مهاجمان فرهنگی تبدیل شده است.
وی افزود: ما افسران جنگ نرم در مسیر حرکت در خط سرخ شهادت، گام‌های استوار خود را یکی پس از دیگری محکم‌تر بر خواهیم داشت و از درگاه الهی، شایستگی التزام و حضور در رکاب نائب بر حق امام زمان (عج) و نیل به شهادت در رکاب ولایت را مسئلت داریم.
مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: در راستای اجرای دستور فرمانده معظم کل قوا مبنی بر افزایش ۱۰۰ برابری فعالیت‌های فرهنگی و هنری در حوزه دفاع مقدس، تدابیر ارزنده و حکیمانه آن فرماندهی فرزانه و فرهیخته، و هدایت‌های عالمانه و مجدانه امیر معاون هماهنگ‌کننده نزاجا و همچنین در راستای طرح «یاد یار مهربان» لبیک یا امام خامنه‌ای، شیوه‌نامه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و راهیان نور نزاجا، اقدامات و فعالیت‌های مختلفی انجام شده است.
سرهنگ صادق‌نیا افزود: احداث فاز اول و دوم پروژه ملی نمایشگاه دائمی چندمنظوره دفاع مقدس در زمینی به مساحت۱۰ هزار مترمربع، استقرار کلیه ادوات و تجهیزات استفاده‌شده توسط نیرو‌های مسلح در دوران دفاع مقدس و نصب کتیبه‌های سنگی با نقشه عملیات‌های عمده، نصب اسامی، تصاویر، زندگی‌نامه و وصیت‌نامه کلیه شهدای نیروی زمینی به تعداد ۴۶ هزار نفر در این راستا انجام گرفته است.
وی گفت: راه‌اندازی سینمای صحرایی، دالان مشاهیر، جعبه‌های شنی عملیات‌های عمده و بازسازی کامل ساختمان پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس نزاجا با امکاناتی، چون کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، مرکز آرشیو روزنامه‌ها و جراید، مرکز اسناد دفاع مقدس و سالن مطالعه نیز از دیگر اقدامات مدیریت حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش است.
در پایان این مراسم از برگزیدگان طرح لبیک یا امام خامنه‌ای ۲۹، طرح یاد یار مهربان و تعدادی از خانواده‌های شهدا تجلیل به‌عمل آمد.
منبع: روابط عمومی ارتش

درحال انتقال به خبر..