پدیده ابطحی که بود و علت فوت او چه بود؟

به گزارش اینتیتر، خبر درگذشت پدیده ابطحی ، بازیگر جوان و مستعد عرصه تئاتر، خبری غمانگیز برای دنیای هنر ایران بود. او که متولد سال ۱۳۸۰ در اصفهان بود، در ۲۴ سالگی و در سحرگاه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ دار فانی را وداع گفت.
زندگی هنری پدیده ابطحی
هنرمند چندبعدی : پدیده تنها به بازیگری تئاتر و سینما محدود نمیشد، بلکه در حوزههای نقاشی، موسیقی، حرکت، ساز و آواز نیز فعالیت داشت.
آموزش هنری : وی دانشآموخته رشته بازیگری در هنرستان سوره اصفهان و دانشگاه فرهنگ و هنر بود.
شروع فعالیت نمایشی : از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود در عرصه تئاتر را آغاز کرد.
نمایش شاخص : یکی از اجراهای عمومی او «چخوفناک» به کارگردانی بهداد زندیه وکیلی در سال ۱۳۹۷ در فضای نمایش «عمارت رو به رو» بود.
شخصیت هنری ویژه
پدیده ابطحی با وجود سن پایین، چهرهای پرانرژی، خلاق و متفکر در محیط هنر بود. همکاران و دوستان هنریاش اغلب از عشق بیحد و مرز او به هنر و همراهی صمیمیاش با تمامی عوامل تئاتر یاد میکردند.
او در تمامی حوزههای هنری که فعالیت میکرد، رویکردی تحقیقاتی و تحلیلی داشت و همواره در پی توسعه مفهوم هنر درونی و برونی بود.
یادی از یک هنرمند جوان
درگذشت پدیده ابطحی یادآور این واقعیت است که هنرمندان جوان ما گاهی بدون اینکه فرصت لازم برای توسعه و ظهور کامل استعدادشان فراهم شود، از دنیا میروند .
او چهرهای بود که میتوانست در آینده نزدیک، نقش مهمی در تحول و نوآوری در تئاتر ایران ایفا کند.
واکنشهای هنرمندان و دوستان:
در ساعات اولیه پس از انتشار خبر درگذشت پدیده، دوستان و همکاران هنریاش در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، غصههای خود را با این اتفاق تلخ به اشتراک گذاشتند . بسیاری از آثار و تصاویر وی در فضای مجازی منتشر شد و یادش گرامی داشته شد.
آخرین خاطره
“هنر من، نفس من است؛ وقتی نفسام را بگیرند، هنرم هم متوقف میشود.”
— پدیده ابطحی
این جمله از خود پدیده، نشان میدهد که چقدر هنر و وجودشان با هم پیوند خورده بود . او با وجود کوتاهی عمر، بارها ثابت کرد که هنرمند واقعی کسی است که با وجودِ کُلّیت خود، هنر میکند.
درود بر پدیده ابطحی،
که با وجود کوتاهش،
در قلب هنر ایران جا ماند.
▸ بکارگیری آخرین نسل سیگنالیاب جهت کشف تقلب در کنکور
▸ ۵۰ سال پیش هم خرید قسطی به صرفه نبود!
▸ جدول کامل زمانبندی واریز حقوق فروردین بازنشستگان کارگری
▸ موافقت بانک مرکزی آمریکا با ورود بانکها به ارز دیجیتال/ آیا سیاست های فدرال رزرو معکوس شده است؟