free stats

غذا‌های ویژه چه تفاوتی با مکمل‌ها دارند؟

۰۸:۳۲ – ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ بهادر صیدمحمدیان معاون اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، گفت: غذا‌های ویژه برای اهداف پزشکی خاص طراحی شده و به مدیریت تغذیه‌ای بیماری‌هایی مانند متابولیک، سوءتغذیه و نارسایی‌های گوارشی کمک می‌کنند، در حالی که مکمل‌ها برای تقویت تغذیه‌ای عمومی کاربرد دارند.
وی با اشاره به لزوم مصرف این محصولات تحت نظر پزشک، از برنامه‌های نظارتی و توزیعی سازمان غذا و دارو برای دسترسی بهتر به این محصولات خبر داد.
صیدمحمدیان، راه‌اندازی سامانه‌های آنلاین برای استعلام و پیگیری، کنترل اصالت، برچسب‌گذاری دقیق و اطلاع‌رسانی صحیح را از جمله اقدامات این سازمان عنوان کرد. همچنین، راهنما‌های مصرف و آموزش‌های عمومی برای گروه‌های هدف به‌روزرسانی می‌شود تا نیاز‌های تغذیه‌ای بیماران به‌طور دقیق تأمین شود.
وی از روند رو به رشد ساماندهی این محصولات خبر داد و اعلام کرد در سال ۱۴۰۳، مجموعاً دو میلیون و هشتصد و هفتاد و یک هزار و هفتصد و یازده قلم کالا در حوزه غذا‌های ویژه و بیمارستانی در سامانه زنجیره تأمین سازمان غذا و دارو شناسه‌گذاری شده است. این تعداد شامل ۳۲ نوع محصول از جمله او. آر. اس، روغن‌ام سی تی، فرآورده‌های غذایی ویژه مختص بیماران مبتلا یا در معرض ابتلاء به سوءتغذیه و فرمول‌های غذایی بیمارستانی مخصوص گاواژ (تغذیه از طریق لوله) است.
منبع: سازمان غذا و دارو

درحال انتقال به خبر..