free stats

وقتی مزه‌ها روایت می‌سازند

d988d982d8aadb8c d985d8b2d987d987d8a7 d8b1d988d8a7db8cd8aa d985db8cd8b3d8a7d8b2d986d8af 68037eeeb64b5 به گزارش اقتصاد آنلاین، در ادبیات ایران، درباره آشپزی و پرداختن به این هنر نسبت به سایر هنرها، کمتر پرداخته شده است. «علی دهباشی»، سردبیر مجله «بخارا»، در این نشست درباره این موضوع توضیح داد که از گذشته‌های خیلی دورتر اسنادی به دست آمده که از اهمیت آشپزی در گذشته می‌گویند: «بااین‌حال در سال‌های اخیر این موضوع، بیشتر اهمیت پیدا کرده و تالیفات و ترجمه‌هایی درباره هنر آشپزی انجام شده است. «تنور» هم اولین نشریه جدی است که به این موضوع می‌پردازد.»

درحال انتقال به خبر..