زعلوک نوعی پیشغذا و خوراک خوشمزه و مشهور مراکشی است که پایه اصلی آن بادمجان و گوجه فرنگی است. خوراکها غذاهای متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روشهای طبخ گوناگون تهیه میشوند و در سفره غذای ایرانیها جایگاه خود را دارند. بادمجان هم یکی از مواد غذایی مورد علاقه ایرانیان است که در بسیاری از غذاهای ایرانی حضور دارد. بادمجان یکی از سبزیجات و خوراکیهای خوشمزه است که علاقهمندان بسیار زیادی دارد. میتوان با اطمینان گفت که بادمجان پایه ثابت بسیاری از غذاهای ایرانی مثل خورش بادمجان، حلیم بادمجان، کشک بادمجان، یتیمچه، میرزاقاسمی و بسیاری از غذاهای خوشمزه و متنوع شمالی است. با بادمجان میتوان غذاهای متنوعی درست کرد. زعلوک نوعی خوراک بادمجان لذیذ و مشهور مراکشی است که به عنوان دیپ همراه با نانهای تست و ترد سرو میشود. زعلوک دستور پخت بسیار آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه زعلوک همراه ما باشید.