آغاز طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه

۱۱:۲۹ – ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ باشگاه خبرنگاران جوان ـ فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵ هزار پرس در هر وعده غذایی میرسد.
عملیات طبخ غذا در ۴ آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجربترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواد اولیه انجام میشود.
منبع: سازمان حج و زیارت
دیگران میخوانند:
▸ تجهیز همه مراکز دولتی به پنلهای خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری برق▸ بارگذاری و صدور احکام اصلاحی بازنشستگان | رقم نهایی حقوق هر بازنشسته طبق احکام جدید مشخص شد
▸ الجولانی هم از آتشبس فوری در غزه حمایت کرد
▸ طرح شهید مهری در چهارمحال و بختیاری به کار خود پایان داد
▸ آخرین رکورد وزنهبرداری ایران از دست رفت