free stats

جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ساعت

اقتصادنیوز :

قانون نسخ قانون تغییر ساعت رسمی کشور در کنار سایر سیاست‌گذاری‌ها این روزها تبدیل به محل مناقشه میان مخالفان و موافقان شده است.

از وقتی یادمان می آید عادت کرده بودیم 6 ماه نخست سال و همزمان با آغاز سال جدید، بزرگترها ساعت دیواری خانه را یک ساعت به جلو می کشیدند؛ چون قانون بود! البته در این میان مادر بزرگ ها و پدربزرگ ها این رسم را بر نمی تابیدند و به محض اینکه ساعت به جلو کشیده می شد، از اصطلاح «ساعت قدیم» استفاده می کردند و ساعت جدید را نمی پسندیدند.

از سال ۱۳۷۰ که قانون تغییر ساعت در کشور اجرایی شد تا سال ۱۴۰۲ که دیگر عقربه ساعت ها در جای خودشان ماندند؛ به اجرای این رسم هر ساله عادت کرده بودیم تا اینکه برخی نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، طرح شان را از ایده تبدیل به قانون کردند تا این رسم هر ساله از سال ۱۴۰۲ دیگر اجرایی نشود. به گزارش اقتصادنیوز، قانون تغییر ساعت رسمی ایران، قانونی بود که به موجب آن ساعت رسمی ایران هر سال در ساعت ۲۴ روز اول فروردین یک ساعت به جلو و در ساعت ۲۴ روز اول مهر یک ساعت به عقب کشیده می‌شد.

این کار به منظور استفاده بیشتر از روشنایی روز و صرفه جویی در مصرف انرژی انجام می‌گرفت؛ اما از سال ۱۴۰۲ به دلیل تصویب «قانون نسخ قانون تغییر ساعت رسمی کشور» در تاریخ ۱۰ فروردین، اجرای این قانون متوقف شد. اقتصادنیوز در این گزارش به بررسی تاریخچه تغییر ساعت رسمی در ایران و علت تغییر ساعت در طول سال می پردازد.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «بازی با عقربه‌ها؛ جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ساعت/ زور ناترازی‌‌ها به قانون پرسروصدا می‌رسد؟» بخوانید.

 

 

بخش

سایت‌خوان،

صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

این مطلب برایم مفید است

0

نفر این مطلب را پسندیده اند

درحال انتقال به خبر..