free stats

تدوین آیین‌نامه جدید استخدامی با مشارکت بیش از ۵۰ دانشگاه

دکتر سیمایی در ادامه سخنان خود با اشاره به موضوع مسکن دانشگاهیان تصریح کرد: از همان ابتدای ورود به وزارت، مسئله مسکن از دغدغه‌های اصلی من بوده است چرا که مسکن، حقی طبیعی برای هر شهروند ایرانی بوده و یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر مهاجرت نخبگان و معیشت استادان است.وی افزود: برنامه‌های متعددی در سطح استان‌ها برای حل این موضوع آغاز شده که تا کنون دست‌کم در ۳۵ دانشگاه در حال پیگیری است. البته بروکراسی پیچیده، مانعی جدی محسوب می‌شود؛ به‌طوری‌که حتی در صورت تأمین زمین، عبور از ۱۴ مرحله اداری لازم است تا زمین  آماده واگذاری شود.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: کارگروه‌ مسکن دانشگاهیان در وزارت علوم تشکیل شده‌ است و شخصاً هر دو هفته یک‌بار روند پیشرفت پروژه‌ها را بررسی می‌کنم.وی همچنین از استانداران و رؤسای دانشگاه‌ها خواست تا اگر پروژه‌ای با مشکل حقوقی یا اجرایی مواجه شد، بدون تردید از وزارت علوم و مسئولان استانی کمک بگیرند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،وی افزود: گاهی فقط یک مشکل حقوقی می‌تواند انگیزه مدیر را از بین ببرد. ما آماده‌ایم در این مسیر پشتیبانی کامل داشته باشیم.وزیر علوم با اشاره به اهمیت معیشت کارکنان گفت: بارها شخصاً برای تصویب فوق‌العاده ویژه کارکنان مکاتبه کرده‌ام و این موضوع را در سطح کشوری پیگیری می‌کنم. البته این تصمیم نیازمند هماهنگی ملی است، چرا که تأمین منابع مالی آن عدد بالایی می‌شود. با این حال، به دانشگاه‌ها توصیه کرده‌ام تا زمان نهایی شدن فوق‌العاده ویژه، از محل درآمد اختصاصی یا به‌صورت کمک‌هزینه مناسبتی، پشتیبانی موقت را انجام دهند.

درحال انتقال به خبر..