free stats

معاون رییس جمهور: اعتبارات ویژه به مراکز شتاب‌دهنده اختصاص می‌یابد

۱۸:۵۴ – ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
باشگاه خبرنگاران جوان – حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور روز شنبه در حاشیه دیدار با مدیران شرکت‌های دانش بنیان استان کرمانشاه در برج فناوری طی گفت‌و‌گو با خبرنگاران با بیان اینکه وظیفه معاونت علمی در واقع به عنوان یک بخش خصوصی در دل دولت حمایت از فناوران، نخبگان و دانش بنیان‌های فعال در بخش‌های مختلف است اظهار کرد: بر همین اساس پیش بینی شده است به مراکز شتاب‌دهنده کل کشور که دارای گواهی صلاحیت سطح یک از معاونت علمی باشند، ۳ میلیارد تومان اعتبار برای فعالیت‌های خود روی سرمایه گذاری هسته‌های پژوهشی و فناوری اختصاص یابد.
وی یادآور شد: برای مراکز شتابدهنده سطح ۲ نیز مبلغ یک میلیارد تومان به عنوان ذخیره حمایتی تخصیص خواهیم داد تا این مراکز نیز قادر باشند روی هسته‌ها سرمایه‌گذاری کنند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور یادآور شد: ما این مراکز را در طول یک سال پس از دریافت این اعتبار پایش خواهیم کرد و هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند از حمایت‌های بیشتری از سوی معاونت علمی برخوردار خواهند شد.
افشین با اشاره به اینکه، اولین کار کشور‌های مختلف برای کسب اقتدار بیشتر خود، سرمایه گذاری مناسب بر روی حوزه علم و فناوری است تاکید کرد: امیدواریم بعد از این حمایت‌ها اقدامات خوبی اتفاق بیفتد، زیرا مراکز شتاب‌دهنده به عنوان موتور محرک اکوسیستم دانش بنیان عمل می‌کنند.
وجود بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور
وی با بیان اینکه پس از شیوع کرونا شاهد یک شکل نزولی در بحث دانش بنیان‌ها در کشور بودیم افزود: امیدواریم امسال دانش بنیان‌ها را با برگزاری رویداد‌ها مختلف دوباره تقویت کرده و حس جنب و جوش بیشتری را در مراکز نوآوری دوباره تقویت کنیم.
افشین ادامه داد: هم اکنون حدود ۱۰ هزار و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که از این تعداد ۸۰۰ شرکت تنها در سال گذشته ایجاد شد ضمن آنکه پارسال ۴۰۰ محصول دانش بنیان جدید نیز تولید و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان نیز به دلیل قدیمی شدن تکنولوژی آنها ریزش پیدا کردند.
فعالیت ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان کرمانشاه
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور با اشاره به وجود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان کرمانشاه نیز گفت: طی سال جاری مصوبات خوبی را برای استان کرمانشاه در زمینه توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز تحت پوشش پارک علم و فناوری خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: حدود ۱۰۰ شرکت نوپا و نوآور دیگر نیز در استان کرمانشاه وجود دارد که پتانسیل اینکه به شرکت‌های دانش بنیان تبدیل شوند را دارند که انتظار می‌رود با حمایت‌هایی که از این شرکت‌های می‌کنیم تعداد شرکت‌های دانش بنیان کرمانشاه به ۱۵۰ شرکت افزایش پیدا کند.
فروش ۲ همت محصول توسط شرکت‌های دانش بنیان استان
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز در این نشست گفت: از مجموع ۱۰۰ شرکت دانش بنیانی که در این استان وجود دارد ۵۷ شرکت در پارک علم و فناوری فعال هستند، ۱۲ شرکت به صورت مستقل و و بقیه نیز زیر پوشش سایر دستگاه‌ها فعالیت دارند.
سیامک آزادی با بیان اینکه استان کرمانشاه ظرفیت بسیاری برای رشد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان دارد افزود: در حال حاضر از مجموع تولیدات شرکت‌های دانش بنیان استان ۳۳ محصول جزو محصولاتی هستتند که نمونه مشابهی در کشور برای آنها وجود ندارد.
وی ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان استان در سال گذشته موفق به فروش ۲ هزار میلیارد تومان از محصولات خود شده و ۴۲۴ هزار دلار نیز به خارج از کشور صادر کردند.
آزادی با اشاره به فعالیت ۸۰۵ واحد در پارک علم و فناوری استان یادآور شد: با فعالیت این تعداد واحد و مراکز علمی و فناوری زمینه اشتغال برای ۲ هزار و ۷۳۴ نفر در این واحد‌ها فراهم شده است.
معاون علمی رییس جمهور امروز در سفر یک روزه خود ضمن بازدید از کارخانه نوآوری و پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در نشست مدیران کارخانه‌های نوآوری کل کشور و مراکز شتاب‌دهند غرب کشور در کرمانشاه نیز حضور یافت و به بررسی مسایل و مشکلات این شرکت‌ها پرداخت.
منبع:ایرنا

درحال انتقال به خبر..